Uw persoonlijk natuurlijk matras

Wij helpen u graag op weg naar het juiste matras. Uw zoektocht verdient onze volle aandacht. Tijdens uw bezoek inventariseren wij uw slaapwensen. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij een natuurlijk matras leveren dat u het optimale slaapcomfort geeft. Komt u daarom eens rustig proef liggen bij ons.

drmiente-matras-logo-damast

Kiest u voor natuurlijk slapen dan kiest u voor slaapcomfort op een natuurlijk matras, welke samengesteld is met bijvoorbeeld zuiver scheerwol, katoen, paardenhaar of natuur latex. De eigenschappen van de gebruikte producten zorgen dan voor een natuurlijke vochtafvoer en het voelt simpelweg comfortabel aan. Meysen Slaapcomfort levert graag natuurlijke matrassen van onder andere Dormiente, Burgess, Mahoton en Magnitude. Wij nodigen u uit om dit comfort te ervaren in onze slaapstudio.

Wilt u een duurzaam, natuurlijk matras dan wijzen wij u graag op het assortiment van Burgess. Voorzien van stevige staalbanden, (multi-)pocketvering en afgewerkt met een afdijklaag van 100% zuivere Engelse lamswol. Burgess gebruikt de fijnste natuurlijke materialen die een weldaad van duurzaam comfort bieden. 

Bezoek de Burgess-pagina om per matras te lezen wat de eigenschappen zijn, in de winkel kunt u het effect daadwerkelijk beleven.

Het sap van Heves Brasliensis wordt gebruikt om uiteindelijk natuurlatex te produceren. Latex heeft een groot herstellend vermogen waardoor het matras steeds weer haar oorspronkelijke vorm aanneemt. Latex is uitermate hypoallergeen en geeft schimmels nauwelijks kans. Het koelende en ondersteunende vermogen heeft Dormiente doen besluiten dit als belangrijkste ingrediënt te gebruiken voor haar natuurlijke matrassen.

Daarnaast levert Dormiente ook verschillende matrassen waarbij kokos eveneens een belangrijke toepassing vindt. Bijvoorbeeld om als tussenlaag in het matras toe te voegen om deze stevigere body te geven en de warmteregulatie verder te optimaliseren.

Al jaren leveren wij matrassen van het Belgische topmerk Magnitude. Tijdens afgelopen WK voetbal waren zij de huisleverancier van het Belgische voetbalteam. En dat is niet zomaar. De matrassen worden met de hand gemaakt met enkel natuurlijke materialen als talalay, zuiver kasjmier en zijde. Dat merkt u keer op keer wanneer u weer uitgerust wakker wordt. 

Om u te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka uit België de Slaapdriehoek ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX is het schuim dat voldoet aan alle drie de criteria. Laat u bij ons in de winkel voorlichten over deze en andere matrassen van deze complete slaapcomfortproducent. Beka is ook de leverancier van ons Choose & Snooze concept.

Al sinds de jaren tachtig is Mahoton een Nederlandse producent van onder meer kwaliteitsmatrassen. Van soepel tot stevig. Laat u door de adviseurs van Meysen Slaapcomfort adviseren en slaap voortaan op de beste matras!

topmatrassen

Voor extra slaapcomfort of voor het wegwerken de rand tussen twee losse matrassen is de aanschaf van een topmatras te overwegen. Wij leveren diverse comfortabele modellen gevuld met bijvoorbeeld natuurlatex, paardenhaar of de beste kwaliteit zuiver lams– of scheerwol.

.

baby- en kindermatrassen

Een baby of kind brengt in de eerste levensfase erg veel tijd in bed door. Voor de ontwikkeling van de groei is goede ondersteuning belangrijk. Ook de mogelijkheid om de tijk te grondig te kunnen reinigen is een prettige eigenschap. Wij leveren baby- en kindermatrassen met diverse (natuurlijke-) kernen en op maat.