Dormiente Boxspring Natuurlijke Materialen

Èn? Wanneer komt u proefliggen?

Dormiente Vega, alleen eco-vriendelijke materialen en vrij van metaal. Dat is pas natuurlijk & comfortabel slapen!

Dormiente durft te kiezen. Deze fabrikant kiest voor materialen die een  belangrijke eigenschap gemeen hebben: ze zijn puur natuur. Vanaf de oorsprong tot en met productie wordt deze filosofie gehandhaafd. De bomen die de natuurlatex leveren, het katoen dat geweven wordt tot en met het materiaal dat bij het productieproces achterblijft; alles wordt op een verantwoorde wijze behandeld. Dat komt niet alleen de planeet ten goede, dankzij deze zienswijze wordt ook uw gezondheid serieus genomen. In onze winkel in Berlicum staat de Dormiente Vega opgesteld om uitgeprobeerd te worden. Een boxspring zonder metalen vering maar met veel slaapcomfort dankzij een frame van onbehandeld grenen, metaalvrij verbonden dankzij vingerverbanden. Daarop lagen van kokosvezels, natuurlatex en zuiver scheerwol. Daar overheen een hoes van 100% ecologische katoen. Daarnaast is de Vega serie prachtig om te zien en uiterst comfortabel om op te liggen!

De set die wij opgesteld hebben voor u in onze winkel bestaat uit twee boxprings, een hoofdbord, beuken potenset en 2 medium-soft matrassen, gevuld met 100% natuurlatex en omhuld met een tijk van katoen, gewatteerd met zuiver scheerwol. U kunt echter deze set naar uw eigen wens aanpassen, kom daarvoor langs, wij adviseren u graag!

Dormiente Vega, twee 90 x 200 cm boxsprings, 180 x 110 cm hoofdbord, 2x potenset beuken geolied, 2x medium-soft 100% natuurlatex matras. Inclusief levering en montage.
Informeer naar de setprijs.