magnitude logo

slapen op Belgische topkwaliteit

Magnitude Villandry, maximaal comfort dankzij de interactieve pocketvering. Extra stevigheid door de dubbele staalband. Een comfortlaag met Talalay natuurlatex en paardenstaarthaar. De matrashoes is doorstikt met lamswol, zijde en kasjmier. We hebben deze matras in onze winkel op een prachtige boxspring gelegd. Kunt u alvast visualiseren hoe uw droombed er uit kan zien.

villandry

Magnitude Versailles, een klassieker met thermisch geharde pocketveren, verdeeld over 7 comfortzones. Prima ondersteuning dus. De comfortlaag bestaat volledig uit Talalay natuurlatex. In de tijk is gebruik gemaakt van onder meer lamswol, zijde en kasjmier. U vindt deze en de andere matrassen op deze pagina allen in onze winkel. Uiteraard om getest te worden.

In de Magnitude Avignon zorgen de thermisch geharde pocketveren tezamen met een comfortlaag van geperforeerde natuurlatex voor een goede nachtrust. De Oxygène matrashoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar

De Magnitude Amboise heeft een comfortlaag van 100% talaly natuurlatex en kent hele goede ventilatie eigenschappen. De ondersteuning wordt in 7 zones verdeeld met thermisch geharde pocketveren. Deze Oxygène matrashoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 40 graden.