Dekbed

De basis van een goede dag begint bij een gezonde nachtrust

  • Kasjmier
  • lams- en scheerwol
  • Dons
  • Katoen
  • Zijde
  • Kameelhaar

Alle dekbedden zijn te verkrijgen in enkele uitvoering of 4 seizoenen uitvoering.

Kajsmier – is een wollen dekbed dat uitstekend isoleert. Kasjmier heeft het vermogen om onaangename geurtjes zelf te reinigen. Het is afkomstig van de zogenaamde kasjmiergeit. Kasjmier staat voor luxe. Slapen onder kasjmier is dus optimaal genieten met een chique uitstraling.

Wol – is te onderscheiden in lams- en scheerwol. Wol is een natuurlijk materiaal dat uitstekend ademt en erg duurzaam is. Het voelt warm en knus aan, maar is tegelijkertijd erg luchtig. Onder een wollen dekbed zal het dus niet snel benauwd voelen. 

Schapen landingspagina

Dons – een dekbed met enorm goede warmte-isolerende eigenschappen en wat heerlijk zacht aanvoelt? Dat is een donzen dekbed. Dons houdt het lichaam heerlijk warm. Er zijn grote verschillen in donzen dekbedden. 

Katoen – is een dekbed wat lekker luchtig en fris is. Bekende eigenschappen van katoen zijn de natuurlijke vezels. Dit houdt in dat katoen goed isoleert én ventileert.  Nog een groot voordeel van katoen is dat het op hoge temperatuur te wassen is. Geschikt voor mensen met allergieën of kinderen dus. 

Zijde – is een erg licht en soepel dekbed wat goed om het lichaam valt. Het heeft uitstekende vocht regulerende eigenschappen. Heeft u het snel warm of transpireert u snel? Dan is zijde perfect geschikt. Zijde is 100% natuurlijk en zorgt voor een gezond slaapcomfort. Doordat een zijde dekbed zo licht is, is het geschikt voor mensen met spierklachten en reuma. Tevens is het anti-allergisch.

Kameelhaar – Een dekbed van kameelhaar zorgt voor een natuurlijke warmteregulatie. Het isoleert uitstekend en houd goed warmte vast. Kameelhaar is licht en anti-allergisch.