Bedtextiel

genieten mag!

Heerlijk om iedere keer weer te ontdekken hoe fijn luxe bedtextiel kan zijn. Katoen, bamboe, satijn of zijde; iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur. Meysen heeft van de beste en meest exclusieve merken het mooiste assortiment. De moeite waard om eens uitgebreid onze collectie te ervaren. Want we laten u graag de kwaliteit zien en voelen! Hebben we een maat of design niet op voorraad, dan bestellen we die graag voor u.

Wanneer u uw matras en kussen goed wilt beschermen tegen de gevolgen van nachtelijk transpireren dan beschermt u deze het beste met een katoenen molton, een hoeslaken of sloop van bewerkt katoen dat vocht uitstekend absorbeert. Nieuw in ons assortiment zijn de moltons gemaakt van 100% organisch katoen. Deze zijn wasbaar op het kookwasprogramma, geschikt voor mensen met een allergie en blijven vormvast. Ga ook het nieuwe voorjaar in met frisse nieuwe moltons!

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Zij ontwerpen al hun producten met respect voor de planeet – ze gebruiken natuurlijke vezels, kopen hun materialen zorgvuldig in en verwerken ze minimaal – zodat de katoen echt aanvoelt als katoen, het linnen aanvoelt als linnen en hun kasjmier aanvoelt als kasjmier. Geïnspireerd door textiel in al haar eenvoud, creëren ze unieke, eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl. Hun textiel is rustiek en toch elegant, aanzienlijk en zacht – met de meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel waarvan je nog jaren plezier zult hebben.

spreien

Van diverse exclusieve merken zoals Arte Pura en Mastro Raphaël leveren wij de mooiste spreien. In het echt nog veel mooier dan op de foto! Ze zijn te bekijken in onze toonzaal. 

overtrekken voor iedere smaak

In onze winkel in Berlicum tonen wij u graag de collectie van bijvoorbeeld Formesse, Lysdrap, Arte Pura, Flamant, Pip Studio en Bassetti. Trendy of klassiek, altijd vervaardigd met de beste materialen. Loop regelmatig binnen voor de nieuwste aanvullingen op onze collectie.

overtrekken ontdekken