zorgbedden

Behalve dat een bed voor comfortabel slaapgenot zorgt, kan het voorkomen dat het in en uit stappen wat moeizaam gaat. Zorgbedden, of hoog-laagbedden, zijn dan een uitkomst. Het bed kan dan tot op zo’n 80 cm hoogte gebracht worden. Ook het verlenen van zorg of het opmaken van het bed wordt hierdoor zeker een stuk comfortabeler. In onze winkel in Berlicum kunt u het gemak hiervan ervaren.

Magnitude Evasion comfort lift

Maximaal slaap-en gebruikscomfort, instelbaar tot optimale zorghoogte. Elegante uitstraling volgens uw eigen smaak en instelbaar in verschillende posities. Gebruiksvriendelijke, draadloze bediening. Losse zorgaccessoires zijn op bestelling leverbaar. Behalve dat het gehele matras op hoogte gebracht kan worden, kunnen ook het hoofd, bovenlijf en beengedeelte apart versteld worden.

Zorgbed @ Meysen Slaapcomfort Bedtextiel Boxsprings Bedden Matrassen Dekbedden en Hoofdkussens

Voor een extra veilig gevoel leveren wij ook zorgbedden met een ombouw. Deze zijn ook in hoogte verstelbaar om het opmaken te vergemakkelijken en het ledikant wordt uitgebreid met een ombouw. Naar wens zijn daar diverse uitbreidingen voor te leveren. Omdat het hier altijd maatwerk betreft adviseren wij u graag in onze winkel.