Dormiente
Duurzaam en Gezond Slapen

Dormiente werd eind jaren tachtig door twee biologen opgericht om met de beste natuurlijke materialen een comfortabele slaapervaring te bieden. Vanaf de oorsprong tot en met het eindproduct volgt Dormiente het productieproces. En dat zie je terug in het assortiment dat wij mogen leveren.

Een stevig matras bijvoorbeeld, de Natural Eco Komfort Plus. Een matras van ongeveer 20 cm dik, gevuld met onder andere gelatexeerde kokosvezels en natuurlatex flexicuts. Een binnenhoes van zuiver katoen en een tijk van zelfreinigende wol met katoen verweven. Grondstoffen overigens van een zeer zuivere soort welke nooit met pesticiden of chemicaliën in aanraking zijn geweest.

De Dormiente Natural Eco is een aantrekkelijke natuurmatras gevuld met 100 procent natuurlatex Flexicuts. De binnenhoes is ook bij deze matras van bio-katoen. Voor de tijk maakt Dormiente gebruik van een combinatie van scheerwol en biokatoen.

Voor de meest veeleisende slaper biedt Dormiente haar Natural Deluxe matrassen. Met een tijk bestaande uit zuiver scheerwol, Lyocell, Kapok en biokatoen voor optimaal comfort. De samenstelling maakt de tijk ook nog eens zelfreinigend. Bij de kern is een keuze te maken voor een Male en een Female variant. In onze winkel is dit verschil duidelijk merkbaar. Komt u gerust eens proefliggen. De latex kern is leverbaar in een medium en soft variant. Het matras is te completeren met lederen applicaties. 

Benieuwd naar wat wij nog meer aan matrassen te bieden hebben? Klik hier en vind zo het beste matras wat bij u past. Of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor persoonlijk slaapadvies.