Steel and stockings

 

De Nederlandse ontwerpers van Steel and Stockings verkiezen een robuust en stoer ontwerp met een, zoals ze zelf zeggen, een vrouwelijke touch. Gebruik van eerlijke materialen en een passie voor design kenmerken de oprichters van deze meubelmaker uit Druten.

Zie hieronder enkele voorbeelden uit de collectie van Steel & Stockings.

Steel & Stockings Kinks

Steel & Stockings – Kinks                            

Ledikant Kinks is met zijn luxe gevlochten stof velvet Braid op het hoofdbord, in combinatie met een 4-zijdig diepzwarte berkenplex ombouw een echte eyecatcher voor uw slaapkamer. De afgeronde hoeken van het hoofdbord zijn terug te vinden in de vormgeving van het voetbord. Dit geheel creëert de eenheid en rust die u nodig heeft voor uw slaapkamer!

Ledikant Kinks is in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen.

 

Steel & Stockings – Olijfje 

Olijfje is een volledige gestoffeerd ledikant. Bestaand uit een 4-zijdige bedombouw, dunnere bedzijdes en een zwevend hoofdbord. De afrondingen in het hoofd- en voetbord zijn op elkaar afgestemd wat Olijfje een mooie invulling geeft aan uw slaapkamer.

Ledikant Olijfje is te verkrijgen in meerdere maten en bekledingen. 

steel and stockings olijfje
steel and stockings viggo

 

Steel & Stockings – Viggo 

Ledikant Viggo is een 3-zijdige bedombouw van Rubberwood van de heveaboom en heeft een stoere en unieke uitstraling. In combinatie met 2 onderstellen in blauwstaal is een voordeel dat dit hoofdeinde helemaal tegen de muur geplaatst kan worden. Daarom is ledikant Viggo ideaal om te laten stralen in een industriële slaapkamer.

Ledikant Viggo is te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. 

nolte logo

 

Nolte – Concept Me 500 

Een luxueus ledikant met talloze mogelijkheden. Zo is de lighoogte verstelbaar in 4 standen en is ledikant Concept Me 500 voorzien van een usb aansluiting. Perfect geschikt voor een moderne slaapkamer dus!

Ledikant Concept Me 500 is te verkrijgen in verschillende maten met veel extra mogelijkheden die het ledikant helemaal naar uw persoonlijke wensen samenstelt. 

Concept Me 500 heeft een bijpassend kasten programma van schuif, draai of vouwdeuren met ontelbare mogelijkheden qua inrichting.

 

De Duitse ontwerpers van Nolte möbel maken gebruik van luxe designs en compromisloze kwaliteit. De productie is milieuvriendelijk en bestaat uit de nieuwste technologieën. Nolte möbel heeft als topprioriteit niet alleen duurzaamheid, maar ook een eigen stijl.

 

Nolte concept me

Magnitude

Ledikant Magnitude bestaat uit een oerdegelijke gestoffeerde omranding. Het bed is verkrijgbaar in alle traditionele ligsystemen inclusief inbouw boxsprings.

Magnitude is óók verkrijgbaar als hoog-laag-bed, ook wel zorgbed genaamd, wat het maximale gebruikscomfort biedt. Magnitude hoog-laag-bed betreft een bed dat voor zorg aan huis gebruikt kan worden. Het biedt de mogelijkheid om horizontaal versteld te worden tot een hoogte van 80cm.

 

Magnitude. Deze bedden van topkwaliteit worden geproduceerd in België. Buiten stijlvol en degelijkheid biedt Magnitude matrassen met de hoogste graad van duurzaam comfort op basis van natuurlijke materialen. Het gestoffeerde ledikant is te combineren met het hele gamma hoofdborden van Magnitude. 

Ledikant Magnitude