ledikanten

Een ledikant heeft in een slaapkamer meestal een wat minder massieve uitstraling dan bijvoorbeeld een boxspring. Vanwege de gekozen materialen is een ledikant eenvoudig te reinigen. U kunt kiezen uit diverse houten en metalen uitvoeringen: een natuurlijke look of juist een romantische.

bepaal uw eigen slaapcomfort

Bij al onze ledikanten bepaalt u zelf op welke bedbodem en matras u wilt liggen. Een simpele vlakke lattenbodem of wil u een elektrisch verstelbare. Laat u ook informeren welk matras het beste voor uw slaapcomfort geschikt is in uw ledikant.

slapen zonder toevoegingen

Van onze partner Dormiente leveren wij slaapssystemen die uitsluitend uit natuurlijke materialen bestaan. Ledikanten van natuurgeoliede houtsoorten en zonder metalen verbindingen. De lattenbodems zijn verstelbaar dankzij stralingsvrije elektromotoren en de comfortabele matrassen bevatten hoogwaardige natuurlatex. Een uniek concept waarover onze adviseurs u graag meer vertellen.

Steel and stockings ledikant Meysen Slaapcomfort Bedtextiel Boxsprings Bedden Matrassen Dekbedden en Hoofdkussens

steel & stockings

Eigenwijze concepten op het gebied van wonen en slapen. Steel & Stockings verrast met combinaties van materialen zoals kurk, staal, leder en hout.