boxspring

Een comfortabel matras verdient een goed bed. Kiest u bijvoorbeeld voor een boxspring. Uitstekende ventilerende eigenschappen en meteen op een prettige instaphoogte. Leverbaar met een vlakke bodem of een elektrisch verstelbare. Laat u goed informeren over de meest geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie. In onze showroom staan verschillende boxsprings met bijpassende hoofdborden voor u klaar om getest te worden.

naar eigen smaak

Stel bij ons uw eigen droombed samen! Wilt u uw bed in een speciale maat, de stof in uw lievelingskleur of misschien wilt u uw boxspring geheel uitgevoerd in leer? In onze winkel maken wij met u uw slaapwensen graag werkelijkheid. U heeft een ruime keuze in natuurlijke materialen en met het hoogste slaapcomfort. 

advies aan huis

Onze adviseurs komen graag aan huis om u ter plekke te adviseren. Zij hebben stalen van stoffen en kleuren bij zich. Hun vakkundige ogen zien de mogelijkheden én beperkingen van uw slaapkamer. 

Blauw Magnitude Boxspring Meysen Slaapcomfort Bedtextiel Boxsprings Bedden Matrassen Dekbedden en Hoofdkussens

ook voor 'n modern design

Boxsprings hebben vaak een forse vormgeving van het onderstel. Dit komt deels door het plaatsen van de springveren. Magnitude heeft ook boxsprings met een modern slanker design in haar collectie. Elektrisch verstelbaar en met een hele compacte vormgeving. Hier is de mini-box ‘Elegance’ afgebeeld in combinatie met een textielset van Marco Polo.