Magnitude, luxebedconcept.

Magnitude is een uniek bedconcept dat u uw eigen droombed laat creëren. U stoffeert, u styleert en u combineert. Zodat uw bed u verwent zoals u dat wilt. Vederzachte boxsprings om heerlijk in weg te zinken, gestoffeerde achterwanden, geraffineerde bedbankjes, stijlvolle afwerkingen met oog voor detail en onweerstaanbare accessoires… U kiest de elementen en u bepaalt de sfeer.

Van Klassiek tot Modern.

Van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd. Met Magnitude is de nacht helemaal van u. Sluit uw ogen, laat de nacht u sluieren in een wolk van katoen, linnen of satijn. Open uw ogen en word wakker in een droom van een bed.

Stiel & Stijl.

Boxsprings maken is een werk van lange adem, een kwestie van talent en vakmanschap, maar ook van liefde en geduld.

De ervaring van Magnitude is dan ook gerijpt over 4 generaties tot de verfijnde stielkennis die als een watermerk de uitgepuurde stijl van Magnitude verzekert. Het is een gedroomde symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie.

Textiel, Textuur & Natuur.

Zijn het meubelmakers of zijn het stoffeerders is een voorkomende vraag. Zelf treden ze liever naar buiten als ontwerpers van uw droombed. Ze maken gepersonaliseerde boxsprings van Magnitude in hun eigen ateliers. Op de meest ambachtelijke wijze die telkens wordt aangeleerd aan de volgende generatie.

Uiteindelijk wilt u wegdromen op het meest comfortabele matras. Magnitude werkt uitsluitend met de beste en natuurlijke materialen.  Het aanbod is echter zo divers dat we hier een aparte pagina aan wijden.