Burgess, de Engelse matras

Meer dan 100 jaar vakmanschap levert de beste matrassen van het Verenigd Koninkrijk op. Met trots leveren wij de Engelse matrassen van Burgess. Duizenden individuele pocketveren, vakkundig handgestikte borders en nopping, nikkelen luchtverversingsknopen en altijd 10 jaar garantie. 

logo 10 jaar garantie burgess

De Autograph Provenance van Burgess, de ultieme pocket veren matras wat betreft comfort en luxe. Gevuld met organische zijde, paardenhaar, mohair, alpacawol, organische wol en katoen. 

De Autograph Highgrove, de Engelse pocket veren matras gevuld met onder meer paardenhaar, lamswol en katoen. Zijkant afgewerkt met 5 handmatig aangebrachte stiksels.

Deze Binary Natural matras van Burgess is opgebouwd met binaire pocket veren, meerdere lagen katoen, pure nieuwe lamswol, cashmere en zijde. 

De Binary Latex matras van Burgess is tevens gevuld met een laag stevige en elastische kokosvezels die zich comfortabel aanpassen aan het menselijk lichaam. Gecombineerd met binaire pocket veren en latex.  

Burgess levert in haar Classic serie de Blenheim matras, opgebouwd met pocket veren, pure nieuwe lamswol, katoen en jute. Voor alle matrassen geldt uiteraard: komt u er vooral op proefliggen. Alle Burgess matrassen liggen ligklaar tot uw beschikking. Wij adviseren u graag.

made in england burgess logo
Engelse Matrassen vanaf €985