Steel and stockings

Steel & Stockings

steel and stockings cortica

Steel & Stockings – Cortica


Ledikant met Army leder afgewerkt. Hoofdbord en poten van gewaxte en nadien geoliede kurk. In onze slaapcentrum te zien met bijpassende stoere nachttafels. leverbaar in verschillende kleuren en materialen.

De Nederlandse ontwerpers van Steel and Stockings verkiezen een robuust en stoer ontwerp met een, zoals ze zelf zeggen, een vrouwelijke touch. Gebruik van eerlijke materialen en een passie voor design kenmerken de oprichters van deze meubelmaker uit Druten.

Steel & Stockings Kinks

Steel & Stockings – Kinks                                                                           

Ledikant Kinks is met zijn luxe gevlochten stof velvet Braid op het hoofdbord, in combinatie met een 4-zijdig diepzwarte berkenplex ombouw een echte eyecatcher voor uw slaapkamer. De afgeronde hoeken van het hoofdbord zijn terug te vinden in de vormgeving van het voetbord. Dit geheel creëert de eenheid en rust die u nodig heeft voor uw slaapkamer!

 

Ledikant Kinks is in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen. Wilt u meer weten over dit kwalitatief hoge ledikant of over Steel & Stockings? U bent van harte welkom in onze winkel waar wij u graag antwoord op al uw vragen geven.

 

Lees ook onze ledikanten pagina en kom voorbereid naar onze winkel!

Steel & Stockings Kinks