Natuurlijke Materialen

Slapen met natuurlijke materialen

Natuurlijk Slapen is voor Meysen Slaapcomfort meer dan een slagzin geworden. Het is een visie op een gezonde nachtrust die in het hele assortiment terugkomt. Van matras, ledikant tot aan kussensloop en slaapkamermeubel. Bij de selectie van het assortiment wordt steeds kritisch gekeken naar de grondstoffen en waar deze vandaan komen. Regelmatig bezoekt het team verschillende fabrikanten. Om zich te overtuigen dat de kwaliteit van het assortiment ook echt voldoet aan onze belofte van slaapcomfort. 

Schapen, paarden en bomen

Terwijl advertenties vaak schreeuwen over NASA, traagschuim en polyesters praten wij u liever bij over schapen op Texel, rubberbomen en paardenhaar. Materialen met specifieke eigenschappen die juist slaapcomfort verhogen en geen onbekende dampen afgeven. Kom maar eens liggen op onze matrassen op basis van natuur-latex. Zij ademen op een gezonde wijze terwijl ze een lange levensduur kennen. Of matrassen die zuiver scheerwol en paardenhaar bevatten, voor een perfecte vochtregulatie.

Natuurlijk mag ook mooi zijn.

Een derde van onze dag sluiten wij de ogen en genieten we van een comfortabele nachtrust. Het is extra genieten wanneer uw bedlinnen u extra uitnodigt. Wij leveren overtrekken, bedspreien en hoeslakens van heerlijke natuurlijke materialen, bijvoorbeeld zijde, satijn en of organische katoen, met een design wat perfect op uw smaak aansluit. Wij nodigen u uit om ons assortiment te komen bekijken en vooral te voelen. Onze adviseurs tonen u graag hoe verschillende combinaties wel of niet bij elkaar passen.