Meysen Home Collectie

In Europa zijn er verschillende goede fabrikanten die slaapcomfort bieden met kwalitatief prima producten. Meestal sluiten die producten perfect aan bij uw behoeften. Soms wil iemand het goede van verschillende aanbieders. Meysen Slaapcomfort speelt op die behoefte in met de Home Collectie. Door jarenlange relaties met de meest vooruitstrevende fabrikanten van natuurlijk slaapcomfort stelden wij een collectie samen. Matrassen, boxsprings en bedlinnen. Een constante kwaliteit die steeds goed leverbaar is. Kom in de showroom de kwaliteit eens voelen.

U kunt zelf uw bed samenstellen met bijvoorbeeld een boxspring uit de Home Collectie, u kiest daar poten bij die u wenst en maakt het bed af met een hoofdbord naar eigen smaak. De boxsprings zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar te leveren. Wanneer komt u proefliggen? 

Contour kussens

Meysen Homecollectie Contourkussen

Het Meysen Home Collectie Contourkussen heeft een kern van Vita Talalay Natuurlatex. De katoenen tijk is gevuld met 90% Europese eendendons. Wij leveren het 50 x 70cm kussen in de uitvoeringen medium en stevig. Uit voorraad leverbaar voor € 149,-

logo Meysen Home collectie