CloudComfort Collectie

De Cloud 3

club 3

Degelijke basis boxspring met een stevig karakter. De Cloud 3 wordt geleverd met een strak hoofdbord van 110 cm hoog die dezelfde breedte heeft als de gekozen afmeting van de boxen. Deze loopt dus gelijk met de zijkanten van de boxspring. De dikte van het hoofdbord is 7 cm.

Aangevuld met de comfortabele Sevilla matras wordt een duurzaam en een goed ondersteunende combinatie voor vele nachten gegarandeerd.

Matras Sevilla is te verkrijgen in Soft, Medium en Firm zodat u uw eigen comfortwens kan kiezen. Uiteraard geven we daar graag passend advies over in onze showroom. Het geheel rust op massieve blokpoten die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

De Cloud 3 is in een 15-tal basic stoffen verkrijgbaar.

  • Keuze uit de afmetingen: 160×200/210 en 180×200/210 met 2 losse Sevilla’s (duo) of met 1 grote Sevilla (mono).
  • Meerder maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Levertijd is +/- 6 weken

De all-in prijs voor de complete Cloud is € 1835,- ongeacht bovenstaande afmetingen en is inclusief bezorgen en montage.

5 Jaar onvoorwaardelijke garantie.

Cloud 3 is in combinatie met de Madrid matras te verkrijgen. De all-in prijs is: € 2535,-

Voor meer info: ga naar onze contact pagina en mail ons uw wensen of bel tijdens onze openingstijden.

De Cloud 7

Uitstekende basis boxspring met een medium karakter. Cloud 7 wordt geleverd met een strak hoofdbord van 90 of 105 hoog en is 12 cm dik. Het hoofdbord is overkragend en steekt aan beide kanten 10 cm uit. Aangevuld met het 26 cm dikke Madrid matras die in 4 hardheden te verkrijgen is. Soft, medium, firm en XFirm. De Xfirm is voor stevig gebouwde mensen en voor mensen die graag op solide en stevig matras liggen.

clup 7 (2)

Het geheel rust, net als de Cloud 3, op massieve blokpoten. In verschillende kleuren te verkrijgen. In het midden wordt de boxspring “zwevend” geplaatst mbv koppelpoten die uit het zicht geplaatst worden.

De Cloud 7 is in een 30 tal luxe stoffen verkrijgbaar.

Keuze uit de afmetingen: 160×200/210 en 180×200/210 met 2 losse Madrid matrassen(duo) of met 1 grote Madrid matras (mono). Bij de mono uitvoering kan per lighelft voor een eigen densiteit gekozen worden.

Meerdere maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Levertijd is +/- 6 weken

De all-in prijs voor de complete Cloud 7 is € 2935,- ongeacht bovenstaande afmetingen en is inclusief bezorgen en montage.

5 Jaar onvoorwaardelijke garantie.

Cloud 7 is in combinatie met Sevilla matras te verkrijgen. De all-in prijs is: € 2235,-

Een mooie toevoeging bij Cloud 7 is verlichting met USB aansluiting die in het hoofdbord aangebracht wordt (zie foto).

Meerprijs is € 300,- voor de complete verlichting set.

Voor meer info: ga naar onze contact pagina en mail ons uw wensen of bel tijdens onze openingstijden.