vanavond vroeg onder de wol...

dekbedden

Ieder seizoen is geschikt om eens op tijd onder de wol te kruipen. Of onder het dons. Of onder zijde. Of katoen… Voor iedereen bestaat een geschikt dekbed. Bijvoorbeeld een vier-seizoenen dekbed. In de zomer enkellaags en in de winter een extra laag eraan bevestigd. Allemaal met een perfecte afwerking. 

hoofdkussens

Een kussen kopen betekent een kussen uitproberen en u laten adviseren. Het verschilt nogal of u een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent. Heeft u brede of smalle schouders en wat voor matras heeft u. Komt u daarom gewoon naar ons slaapcentrum en onze adviseurs stellen u juiste vragen en zij zien hoe u ligt.

Het juiste kussen kan voor u gevuld zijn met natuurlatex of u slaapt beter op een kussen gevuld met donsveertjes. Meysen slaapcomfort heeft ook kussens gevuld met zijde of katoen. Uiteraard kunt u bijpassende slopen in uw eigen smaak vinden in het uitgebreide assortiment.

Meysen Homecollectie Contourkussen

Dit luxe, goed ondersteunende comfortkussen is in twee uitvoeringen leverbaar. Een in een wat zachtere en in in een wat stevigere uitvoering. De katoenen tijk is gevuld met veerkrachtige dons.  De kern is van natuurlatex Talalay. Uit voorraad leverbaar voor € 149,-

logo Meysen Home collectie